• za
  06
  jul
  2013
  13:00 uur t/m 16.00 uurKinderboerderij de Kiboe

  Zaterdag 6 juli 2013 is het weer zover en worden de schapen ontdaan van hun wollen jasje. Schaapscheerder Rene Beeking zal vanaf 13.00 uur beginnen met het scheren van de schapen op de Kiboe.

  Texel2012 en natuur 123 Texel2012 en natuur 154

  Iedereen is om vanaf 13.00 uur van harte welkom om dit van dichtbij mee te maken.

  Naast het schaapscheren komen er fotografen van Fotostudio Lifetime uit Brummen op de Kiboe om gratis professionele foto’s te maken van de kinderen en/of hun familie. Na het fotograferen door Fotostudio Lifetime  ontvangt u  foto (13x18cm) van uw kind/ gezin gratis. Tevens ontvangt u een kennismakingsaanbieding van de fotostudio om t.z.t. foto’s te laten maken in onze fotostudio te Brummen.

 • za
  28
  sep
  2013
  vanaf 10:00Grand Café De Korenmolen, Kanaalweg 3 in Eerbeek

  De traditionele Honing- en Bijenmarkt is elk jaar op de vierde zaterdag in september.

  De markt geniet  landelijke bekendheid en wordt gehouden bij Grand Café De Korenmolen, Kanaalweg 3 in Eerbeek (Gelderland).

  Elk jaar wordt een grote verscheidenheid aan honing aangevoerd die, voorafgaande aan de verkoop, door een team van gecertificeerde keurmeesters aan een keuring wordt onderworpen. 
  Naast honing zijn ook bijkomende producten te koop zoals;

  • pollen (stuifmeelkorrels),

  • bijenwas(kaarsen),

  • propolis,

  • koninginnegelei (Royal Jelley),

  • honingwijn (Mede) enz

  Tevens worden diverse biologische producten aangeboden.

  http://www.imkersverenigingeerbeek.nl

 • za
  05
  okt
  2013
  14:00 uur t/m 16:00 uurKinderboerderij de Kiboe

  Kinderboerderij “de Kiboe” viert Dierendag

  Op zaterdag 5 oktober 2013 viert “de Kiboe” dierendag van 14.00 t/m 16.00 uur. Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals het maken van cakepops die versierd kunnen worden als dieren, een fotowedstrijd van dieren op de Kiboe. Kinderen kunnen met een fototoestel of een smartphone foto’s maken en die via de email naar de Kiboe sturen. De mooiste foto zal worden uitgekozen en op de website worden gezet, er zit natuurlijk ook een prijs aan vast.

   

 • za
  14
  dec
  2013
  15:00Oranje Nassauplein

  Op zaterdag 14 december a.s. organiseert de Ondernemers Vereniging Eerbeek "Kerstshoppen in winterse sferen". De winkels zijn geopend tot 20:00 uur, er is een kerstmarkt op het Oranje Nassauplein en muziek en gezelligheid voor jong en oud op het Stuyvenburchplein. De Kinderboerderij heeft ook een kraam op het Oranje Nassauplein. Komt allen!!

 • wo
  18
  dec
  2013
  14:00De kinderboerderij

  Kom naar de Kinder-Kerstmartk op woensdag 18 december  op de Kiboe, het wordt geweldig!!! het begint om 14.00uur.

  Je kunt,

  • Kerstboomhangers verven
  • Kerststukjes maken
  • Eetbare kerstballen verzieren
  • Winterslingers voor vogels maken

  Ook kun je er lekkere warme poffertjes komen eten en is er warme chocolademelk.

  En de kerstman is er ook!

  IMG_4830
  *Betaling via de bekende 'knakenkaart'. Deze is te koop op de kinderboerderij.

Uitnodiging: Denk mee met de Kiboe

Maandag 17 februari 2020, 19:30 uur – 21:30 uur

De Kiboe: een bijzondere plek in Eerbeek die het verdient om nieuw leven in geblazen te worden! Sinds kort heeft de Kiboe een nieuw bestuur die de kinderboerderij een nieuwe uitstraling en impuls wil geven, zodat het een prachtige omgeving voor ontmoeten en beleven wordt.

We willen de boerderij en het terrein aanpassen tot een prettige ontmoetingsruimte waar zowel binnen als buiten activiteiten kunnen plaatsvinden. Iedereen is welkom; jong en oud, met en zonder beperking.

Natuurlijk zijn we nu al nieuwsgierig waar uw eventuele behoeften liggen.

Daar kunnen we uw ideeën goed bij gebruiken. Daarom willen we u graag vragen om mee te denken over hoe de Kiboe gebruikt zou kunnen worden en wat er te beleven zou moeten zijn.

Graag nodigen we u daarom uit op maandag 17 februari van 19.30-21.00 uur om onder het genot van koffie/thee en wat lekkers mee te praten over de toekomst van de Kiboe.

U bent van harte welkom in het gebouw van de Kiboe.

Kiboe: een plek om te beleven.