Het bestuur

Frederike van Nieuwenhuizen
Frederike van NieuwenhuizenBeheerder
Is in 1981 in Eerbeek komen werken als opticienne bij de plaatselijke optiekzaak, en is in september 2005 gestart als vrijwilligster op verzoek van Jet van Vreeswijk en Jaap Bos en omdat er toen ook al een enorm tekort aan volwassen-vrijwilligers was. Ze heeft in oktober 2007 de taak van beheerder op zich genomen op verzoek van het toenmalige bestuur. Sinds september 2006 na haar 25 jarig jubileum als opticienne werkt ze niet meer en kan ze zich fulltime bezighouden met de kinderboerderij. “We hebben nog heel veel nieuwe plannen met onze kinderboerderij en niet alleen voor de (jeugdige) bezoekers en de cliënten, maar ook voor de dieren willen we zorgen voor aangename ambiance, want dit mooie initiatief hier midden in Eerbeek moet zeker blijven bestaan! Mocht u nog vragen en/of ideeën hebben dan hoor ik dat heel graag van u. Zou u willen komen helpen op de Kiboe als vrijwilliger dan hoor ik dat heel erg graag van u! Onder “Vacatures” en dan “Vacature vrijwilliger” vind u mijn gegevens voor meer informatie.
EMAIL Frederike

Patrick Mensing
Patrick MensingPenningmeester
Naar mijn mening is Eerbeek een heerlijk dorp om op te groeien, ik spreek dan ook uit eigen ervaring. Ik ben van mening dat jonge gezinnen en ouderen in Eerbeek het beste tot recht komen met de faciliteiten en rust die het biedt. De Kiboe sluit hier perfect op aan.
Inmiddels ben ik zelf tweemaal vader; een zoon Mees van november 2013 en een dochter Fé van juni 2015. Ik wil ze graag zoiets moois als de Kiboe meegeven. Mees is er al geregeld te vinden met opa en oma. De ‘Nijn’, ‘Eend’, ‘Boe’ en Bèhhs’ vliegen dan om je oren. Mooi toch?
Naast het zorgen van een leuke faciliteit aan de lokale bevolking is het heel dankbaar om te zien hoe de Cliënten – en medewerkers – van Pluruyn op de Kiboe werken. Ze bloeien er op, hebben plezier en je kunt heel erg met ze lachen.
De Kiboe heeft in het verleden ‘ups and downs’ gekend. Maar is door alle moeilijke tijden heen gekomen door een brede groep aan vrijwilligers. Maar daarbij mag ook het bedrijfsleven en ‘De vrienden van de Kiboe’ niet vergeten worden door de nodige financiële bijdragen. ‘De Kiboe is van ons allemaal.
Als penningmeester kan zeggen dat we de laatste jaren weer financieel gezond zijn geworden en dat zonder subsidie, iets om trots op te zijn! Maar we zijn er zeker nog niet. Nu is het tijd om te oogsten: om de regio nog meer terug te geven, een interessante activiteitenkalender op te zetten en om de samenwerkingen binnen de regio te intensiveren.
Ik zie jullie graag op de Kiboe!

EMAIL Patrick