Woensdag 27 augustus hebben we in Epe 284 hooibalen opgehaald voor de Kiboe. Normaal gesproken komen de gebroeders Rodijk het hooi altijd brengen, maar door ziekte van twee van de drie kon dat deze keer niet.

’s Morgens vroeg zijn we met meerdere auto’s, aanhangers en een busje naar Epe gereden om daar de hooibalen op te laden, om vervolgens naar Eerbeek te rijden en daar de balen in de hooimijt op te stapelen. We hebben alle balen dus twee keer in handen gehad!  Uit de schuur op de aanhangers en uit de aanhangers in de hooimijt op de Kiboe. We hadden een super goed team om dit te doen bestaande uit; Michel en Ineke Breukink, Christa Dimmendaal, Mariska van Weij, “Lange” Jan Jacobs van den Hof, (korte) Jan van Zwieten, Hans van Tongeren, Janine van de Berg, Frederike van Nieuwenhuizen en natuurlijk Dhr. Rodijk die alles in goede banen leidde.

IEDEREEN DIE MEE GEHOLPEN HEEFT HARTELIJK BEDANKT!!!

We hebben drie keer heen en weer gereden om alles over te krijgen, met tussendoor de eerste keer een koffie/ appeltaart pauze en de tweede keer een lunchpauze met broodjes die Christa gemaakt had. Aan het einde van de middag was de klus geklaard, resultaat: een volle hooimijt en konden we allemaal doodmoe naar huis. De volgende dag was het goed te voelen… spierpijn maar, het was weer voor ’t goede doel………….De Kiboe

WE HEBBEN 150 HOOIBALEN GEKREGEN VAN DE STICHTING KINDERKLEDING BEURS EERBEEK . Dat is een geweldige gift, hartelijk dank!

 

Voor meer foto’s, kijk op onze Facebookpagina