Een oplettende voorbijganger heeft ze al gezien. De zonnepanelen op het dak van de Kiboe in Eerbeek. Totaal Installatie De Ruijter uit Eerbeek heeft de zonnepanelen geschonken. Hiermee kan de Kiboe de komende vijfentwintig jaar geheel in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een forse kostenpost van de Kiboe valt hiermee weg. 

Op zaterdag 20 april tussen 10.00 en 16.00 uur organiseert Totaal Installatie De Ruijter een informatiemarkt voor belangstellenden op het gebied van duurzame energie. Als u de eindafrekening van uw energieleverancier meeneemt kan er direct een vrijblijvende berekening gemaakt worden hoeveel u kunt besparen door toepassing van bijvoorbeeld zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand. Op dit moment heeft De Ruijter een aanbieding voor zonnepanelen. Kijk op www.deruijterinstallatie.nl voor meer informatie.

 Zonnepanelen

Kinderen kunnen op de nieuwe website van de Kiboe www.kiboe.nl een kleurplaat downloaden en op 20 april a.s. inleveren bij Totaal Installatie De Ruijter aan de Loubergweg 48 te Eerbeek. Voor ieder kind is er een kleine prijs en de mooiste kleurplaat wordt ingelijst en opgehangen bij de Kiboe.

[wpdm_file id=1 title=”true” ]

Op vrijdag 19 april organiseert Totaal Installatie De Ruijter een netwerkborrel voor bedrijven. Tussen 16.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom om alle mogelijkheden van duurzame energie te bekijken en andere ondernemers te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden voor deze netwerkborrel kan via www.deruijterinstallatie.nl.

ruijter bord