De Kiboe wordt gerund door vele vrijwilligers. Op dit moment zijn we weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen. We bieden een leuke plek met enthousiaste vrijwilligers. Twee keer per jaar zijn er vrijwilligersbijeenkomsten waar we gezellig samen eten en ervaringen en nieuwtjes uitwisselen.

We zoeken:

1. Activiteitenvrijwilligers.
Mensen die het leuk vinden om ongeveer vijf tot zes keer per jaar een activiteit op de kinderboerderij te organiseren voor kinderen en een beetje voor hun ouders en grootouders. Ben je goed in organiseren, en/of ben je creatief en houd je van knutselen?
Dan zijn we op zoek naar jou! We willen graag een team van ongeveer vier a vijf mensen samenstellen.
2. Onderhoudsvrijwilligers.
Mensen die het leuk vinden om onderhoudsklussen aan de gebouwen en op het terrein te doen. Ben je handig met hamer en zaag en vindt je het leuk om ons te helpen alle gebouwen en het terrein in goede staat te houden, laat het ons weten.
We willen graag een klus-team van ongeveer drie tot vier man/vrouw samenstellen.
3. Weekendvrijwilligers.
Weekendvrijwilligers zijn onmisbaar voor de Kiboe, want zij houden in de weekeinden de hele boel draaiende. Houd jij van dieren en kinderen en vindt je het leuk om eens in de vier weken een zaterdag of een zondag voor al onze dieren te zorgen dan zijn we op zoek naar jou!! De weekend-teams bestaan uit één of twee volwassenen en één of meer kinderen. We werken met een weekend-rooster en er is altijd hulp van de beheerder op de achtergrond.

Voor alle drie de mogelijkheden en meer informatie kun je mailen naar: frederike@kiboe.nl