Activiteiten team

Activiteiten team

Activiteiten team

Al ruim twintig jaar maakt de kinderboerderij deel uit van het dorp Eerbeek. Na jarenlang allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd te hebben kwam daar door de Covid epidemie helaas een abrupt einde aan omdat het simpelweg niet mocht.

Nu is het tijd om weer met frisse moed leuke dingen te gaan organiseren op de Kiboe! We hebben de naam verandert in "dorpsboerderij" omdat die naam beter weergeeft wat we willen in de toekomst: een plek in het dorp waar mensen van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten en mee kunnen doen aan de activiteiten.

Behalve plek voor kinderen is er nu bijvoorbeeld een jeu de boules baan en wordt er eens in de week een wandeling georganiseerd die start op de Kiboe.

Voor verdere activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen en kunnen helpen. Creatieve mensen die het leuk vinden om bijvoorbeeld eens in de maand te helpen met bezoekersgerichte activiteiten en het bedenken daarvan.

Bent u creatief en vindt u het leuk om binnen een team van vrijwilligers te helpen met het bedenken en uitvoeren van activiteiten op de Kiboe, dan zijn we op zoek naar u!

Geef u op via email: info@kiboe.nl

voor iedereen