Klussers

Klussers

Klussers 

De Kiboe is al 20 jaar een begrip in Eerbeek. Het is ooit gebouwd door een bouwteam van enthousiaste vrijwilligers. Nu, 20 jaar later zijn we toe aan renovatie en aanpassingen aan de opstallen op het terrein. Het hoofdgebouw, de boerderij, heeft al een enorme renovatie achter de rug en is van een deel met stallen omgetoverd in een ruime huiskamer met open keuken voor de dagbesteding.

Voor het renoveren en aanpassen van de andere opstallen op het terrein zijn wij op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met timmerwerkzaamheden, graafwerkzaamheden, leggen van tegels en onderhoud van het terrein. 

Wij willen meerdere teams samenstellen die bij gelegenheid komen om een klus te doen. Een team voor houtbewerking en timmerwerkzaamheden die het onderhoud van de opstallen op zich neemt. Een team dat zorgt voor groot onderhouid aan de paden, hekken en het eventuele grond- of straatwerk op zich neem. En een team dat zorgt dat het terrein er mooi en goed onderhouden uit ziet en helpt met maaien, planten en schoffelen.

We zijn dus op zoek naar mensen die de tijd hebben om regelmatig op de Kiboe te komen om wat werkzaamheden te verrichten en die enige experise hebben op het gebied van timmeren, zagen, boren, graven, scheppen, harken en schoffelen. Maar het ook leuk vinden om een project te starten en af te werken. We willen graag nieuwe paden aanleggen, een pluktuin aanleggen, een kleine groente/kruidentuin aanleggen en de bestaande gebouwen weer herstellen waar nodig en aanpassen naar onze wensen. 

Wensen zijn er in overvloed! Er is echt nog zoveel mogelijk met het beschikbare terrein, zodat het veel meer wordt dan een kinderboerderij. Niet voor niets hebben we de naam gewijzigd in dorpsboerderij. Het is onze bedoeling om van de Kiboe een centraal gelegen park te maken waar van alles gedaan kan worden: dieren bekijken en beleven, spelen in de speeltuin, jeude boules spelen.... Maar ook bloemen plukken, in de aan te leggen tuin wandelen, thee of koffie drinken in het theehuisjes, kijken naar het zaaigoed en stekken in de plantenkas, houtbewerken in de kapschuur... enzovoort.

Er is dus een grote behoefte aan helpende handen!! Lijkt het u leuk en heeft u regelmatig tijd om ons te helpen op één an de expertisegebieden of voor de verzorging van de dieren, meld u zich dan op onderstaande manier bij ons aan:

Graag per email op info@kiboe.nl

Uw naam
Adresgegevens
en uw expertise en/of bereidheid

voor iedereen